Uusi aikakausi on alkanut!


Viimeaikoina on tapahtunut paljon muutoksia, mutta älkää huoliko, Party Petellä on edessä kirkas tulevaisuus! Haluamme kertoa teille, mitä kaikkea on tapahtunut ja mitä se tarkoittaa meidän tulevaisuudelle. Pidämme asiat rentoina ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että hauskanpito jatkuu yhä työn ohessa!

Kuten olette varmasti huomanneet, meillä on nyt yrityksen uudet arvot, jotka kuvaavat meidän yritystoimintaamme ja henkilöstöä. Uusia arvojamme ovat rohkeus, turvallisuus ja yhteisöllisyys. Rohkeus ohjaa toimintaamme ja haastammekin itseämme jatkuvasti. Tämä näkyykin tässä meidän uudistuksessa, kun lähdimme kohti uutta ja tuntematonta.

Tulevaisuudessa haluamme yhä ottaa rohkeita askeleita eteenpäin ja saavuttaa uusia asioita. Yhteisöllisyyden ja turvallisen työympäristön avulla selviämme varmasti tulevista haasteista.

Olemme timi, jossa kaikki hyväksytään ja kaikilla on turvallinen olo.

Jatkossa pyrimme panostamaan turvallisuuteen entistà enemmãn.

Haluamme kaikilla työntekiöillä olevan turvallinen olo kertomaan avoimesti mahdollisista huolista ja murheista. Haluamme myös kaikkien olevan tasavertaisia ja tuntevansa olonsa kulluksi. Jokainen ihminen on tärkeä osa meidän tiimiä!


Muutos on aina pelottavaa, mutta se tuo kuitenkin mukanaan paljon uusia kivoja puolia. Yhdistymisen myötä saamme paljon utta energiaa taloon ja toivommekin kaikkien tutustumaan toisiinsa avoimin mielin. Odotamme innolla kaikkia uusia näkökulmia ja ideoita sekä isompia bileitä!


Yhdistymisen myötä olemme saaneet uusia yhteistyökumppaneita, mikä tarkoittaa myös sitä, että saamme paljon uusia työsuhde-etuja. Ensinnäkin siirryimme uusiin toimitiloihin, joista löytyy oma saunaosasto kattoterassin kera.


Voimme myös ilomielin ilmoittaa, että yhteistyökumppanimme Hartwall on tarjoutunut lahjoittamaan saunaosastolle jääkaapin ja pitämään sen aina täynnä kylmää juotavaa. Tämä mahdollistaa matalan kynnyksen tutustumiseen ja verkostoitumisen uusien työkavereiden kanssa. Muitakin työsuhde-etuja on luvassa, jotka helpottavat arkea ja edistävät hyvinvointia, kuten henksualet ja e-passit. Infoamme näistä lisää myöhemmin!

Kommentit

Suositut tekstit